top of page
​Febe Westerlund

Febe on peruskoulutukseltaan sairaanhoitaja, mutta hän on suuremmaksi osaksi toiminut kirkon ja seurakunnan palveluksessa. Hän on n. 15 vuotta työskennellyt nuorten parissa ja toiminut johtavana nuorisotyönohjaajana suurehkossa seurakunnassa. Työ, josta hän todella piti ja missä nuorten spontaanius ja fiksuus sopivat hänen toimintatapaansa. Febe on myös diakonissa ja on vuosien ajan toiminut sielunhoitajana ja kriisissä olevien ihmisten kanssa. Hänen kykynsä kohdata syrjäytynyt ihminen on

hänen erityislahjana.

 

Febe on diakonissa, työnohjaaja ja erityistason psyko-terapeutti.

 

Leif Westerlund

Leif on peruskoulutukseltaan teologi ja on työuransa alussa n. 10 vuotta toiminut seurakuntatyössä, josta n 7 vuotta kirkkoherrana. Sen jälkeen hänestä tuli kansanopiston rehtori, missä hän viipyi 5 vuotta ennen kuin hän v. 1989 siirtyi terapian alalle. Ihmissuhteet erilaisissa ympäristöissä ovat aina kiinnostaneet, sen takia oli luonnollista perhe-terapian ohella syventyä työnohjaukseen ja työhteisö-kehittämiseen.

 

Leif on teol.maist, pappi, vaativan erityistason psyko-terapeutti, työnohjaaja ja työyhteisökehittäjä. Leif on kysytty luennoitsija erilaisissa suhdekysymyksissä, on kouluttanut työnohjaajia ja luennoi johtamistaidon kursseilla.

bottom of page